nutri-logo-sh

ПИНУФОЛИК®  / PINUFOLIC® 

е уникална хранителна добавка в капсулна форма, която е комбинация от патентованата суровина PINUGENIL®  / ПИНУГЕНИЛ®  и ФОЛИЕВА КИСЕЛИНА, и е единствен такъв продукт на пазара.

nutri-logo-sh

Здраве и сила от Рила планина

PINUGENIL®  / ПИНУГЕНИЛ®  (pinus – gen – illness) екстракт от шишарки на Български алпийски клек е премиум – натурална – билкова суровина с уникален микс от активни съставки и много мощни антиоксиданти, които помагат на човешкото тяло да се бори по-активно срещу вредното влияние на околната среда, стреса и напрегнатият начин на живот.

ФОЛИЕВАТА КИСЕЛИНА е водоразтворим витамин (Витамин В9), който е необходим за клетъчното деление и разстеж, като участва в синтеза на нуклеиновите киселини. Бързоделящите се клетки на зародиша, еритроцитите и клетките на имунната система имат високи нужди от Фолиева киселина. По време на бременноста има увеличен риск от малоформации на плода при недостиг на витамина. Фолиевата киселина подпомага растежа на клетките, производството на ДНК и правилното развитие на зародиша. Ако жените имат достатъчно Фолиева киселина в тялото си преди да забременеят, този витамин може да понижи риска от появата на увреждания на мозъка на бебето (anencephaly) или на гръбнака му (spina bifida). Препоръчва се всички жени, които са бременни или планират бременност да приемат по 400µg фолиева киселина дневно. Ежедневният прием на фолиева киселина от 400µg. може да предотврати до 70% от някои сериозни увреждания по рождение. В последно време се препоръчва и на мъжете, на които предстои да станат бащи, да приемат фолиева киселина, с цел на редуцирането на хромозомни вариации в сперматозоидите.

Спортисти и хора упражняващи тежък физически труд също имат нужда от допълнителен прием на Фолиева киселина, като това ще спомогне за преодоляване на физическата умора.

Комбинирайки двете съставки ПИНУГЕНИЛ®  и ФОЛИЕВА КИСЕЛИНА, ние създадохме уникален продукт, без аналог на пазара: ПИНУФОЛИК®  / PINUFOLIC® . Естественото съдържание на Мио-Инозитол в ПИНУГЕНИЛ® , в комбинация с Фолиевата киселина подпомага метаболизма, хормоналния баланс, плодовитоста и нормалното протичане на бременността, влияят брагоприятно и при жени с поликистозни яйчници.

nutri-logo-sh

Предназначение:

Съдейства за нормалното протичане на бременността и правилното формиране, и развитие на невралната тръба на плода.

Подпомага плодовитостта и нормалното функциониране на яйчниците.

Подпомага естествените защитни функции на организма срещу вредното влияние на околната среда по време на бременност.

nutri-logo-sh

Съдържание

Една растителна капсула ПИНУФОЛИК®  / PINUFOLIC®  съдържа:

Пинугенил / Pinugenil - екстракт от алпийски клек (Pinus mugo extr.)100 mg.
Фолиева киселина400 µg.

В една опаковка ПИНУФОЛИК®  / PINUFOLIC®  се съдържат един блистер с 10 растителни капсули и листовка с информация за потребителя. Кутийката има брайлов надпис на името и броя капсули.

Начин на употреба:

По една капсула дневно. Преди, по време на или след хранене.

Съхранение:

На сухо и защитено от слънце място. Да се пази от деца!

Предупреждение:

Да не се превишава препоръчаната дневна доза! Не е заместител на разнообразното хранене!
Прочетете листовката!

Срок на годност: 2 години

ВАЖНО!: ПИНУФОЛИК® / PINUFOLIC® е продукт подходящ за вегани!

Когато приемате ПИНУФОЛИК®  / PINUFOLIC®  , Вие внасяте свежест, чистота и здраве от планината във Вашето тяло!

Произведено: за ГЕН ИНВЕСТ ЕООД от Гален Фарма ООД

С пожелание за много планинско здраве!