Добре дошли при нас!

НУТРИ е марката на иновативните решения в областа на билковите продукти.

Собственик на марката е НУТРИ ФАРМА ЕООД. Ние сме независима, семейна, Българска компания, която се фокусира върху изследване, разработване и пускане на пазара, на иновативни билкови продукти. Фокусирани сме в разработването на продукти от високопланински и редки билки. Суровината за нашите продукти идва от прекрасната Българска природа и магическите Български планини.

Ние строго следим и контролираме целият процес на производството: От събирането на суровината, нейното транспортиране, екстракция до крайният продукт. По този начин можем да гарантираме високо качество на нашите продукти.

Като основна съставка в нашите продукти Ние разработихме и патентовахме PINUGENIL®  / ПИНУГЕНИЛ®  екстракт от шишарки на Български алпийски клек (lat. Pinus Mugo). Това е премиум съставка с висок стандарт и уникален микс от натурални, и много мощни антиоксиданти и органични киселини.

Нашите продукти са уникални, единствени такива на пазара и много вкусни. Надяваме се да помогнем на повече хора да подобрят здравето си.

ЖЕЛАЕМ ПЛАНИНСКО ЗДРАВЕ!